Getting the VG2 to recognise clear material

General discussion on ideas and applications. Things you've done, things you're considering, things you find tricky
Post Reply
mlt300
Member
Posts: 4
Joined: Mon Oct 07, 2019 2:07 pm
Contact:

Getting the VG2 to recognise clear material

Post by mlt300 » Thu Oct 10, 2019 3:16 pm

Hi I have loaded a clear material on to my Roland VG2 and it of course cant see the material to measure the width - what do I do please? :shock:

User avatar
Joe Wigzell
Gold Member
Posts: 942
Joined: Thu Apr 05, 2012 9:07 am
Location: Clevedon, North Somerset
Contact:

Re: Getting the VG2 to recognise clear material

Post by Joe Wigzell » Fri Oct 11, 2019 11:10 am

It measures the width using the pinch wheels, not the material...but there is an option in the menu panel to change from opaque to clear, in sub menu somewhere I think!
Joe Wigzell
Academy and Creative Centre Manager
Roland DG UK Ltd
http://www.rolanddg.co.uk

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest