using i1 Basic Pro 2

Post Reply
Silver Member
Posts: 151
Joined: Wed May 15, 2013 6:37 pm

using i1 Basic Pro 2

Post by AlexC » Mon Jun 19, 2017 6:44 am

Good Morning Guys,
How do we use the Color Management Application i1 Basic Pro 2 with Roland? Calibrating Monitor and linearize Roland Printer.
Does it works with Versaworks or the process is different?
Thank you in advance..


Alex C

User avatar
Joe Wigzell
Gold Member
Posts: 765
Joined: Thu Apr 05, 2012 9:07 am
Location: Clevedon, North Somerset

Re: using i1 Basic Pro 2

Post by Joe Wigzell » Mon Jun 19, 2017 11:55 am

This video might help...
Joe Wigzell
Academy and Creative Centre Manager
Roland DG UK Ltd

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests