Page 1 of 1

Crop marks

Posted: Sat Jan 12, 2019 9:57 am
by NKDESIGN4U
Hi and thanks for any help.

Crop Marks

The magic eye won’t pick up any crop marks - it’s the first time have have used this way of printing and cutting .

Is this a easy replaced part and where would be the best place to buy it from please ( Roland sp300v )

Also when I’m trying to print something in versaworks it turns the pink cut contour line into a pink line - can you help on this please too

Thank you for any help on this


Neil

Re: Crop marks

Posted: Sat Jan 12, 2019 12:18 pm
by woolly
morning

does it read the marks if you do the cut calibration if yes then down to set up procedure the sp was originally on colourrip now you are on vw slightly different ways to set up so not sure how what to suggest.

other problem is you have convert spot colours to process on somewhere or cut contour typing wrong has to be exact as listed

CutContour

Re: Crop marks

Posted: Sat Jan 12, 2019 5:24 pm
by Geoffhogarth
woolly wrote:
Sat Jan 12, 2019 12:18 pm
morning

does it read the marks if you do the cut calibration if yes then down to set up procedure the sp was originally on colourrip now you are on vw slightly different ways to set up so not sure how what to suggest.

other problem is you have convert spot colours to process on somewhere or cut contour typing wrong has to be exact as listed

CutContour
Sensor voltage could need calibration in the service menu.....

Re: Crop marks

Posted: Sun Jan 13, 2019 8:41 am
by NKDESIGN4U
woolly wrote:
Sat Jan 12, 2019 12:18 pm
morning

does it read the marks if you do the cut calibration if yes then down to set up procedure the sp was originally on colourrip now you are on vw slightly different ways to set up so not sure how what to suggest.

other problem is you have convert spot colours to process on somewhere or cut contour typing wrong has to be exact as listed

CutContour

It just over the crop marks and ends up with an error message

Re: Crop marks

Posted: Sun Jan 13, 2019 8:42 am
by NKDESIGN4U
Geoffhogarth wrote:
Sat Jan 12, 2019 5:24 pm
woolly wrote:
Sat Jan 12, 2019 12:18 pm
morning

does it read the marks if you do the cut calibration if yes then down to set up procedure the sp was originally on colourrip now you are on vw slightly different ways to set up so not sure how what to suggest.

other problem is you have convert spot colours to process on somewhere or cut contour typing wrong has to be exact as listed

CutContour
Sensor voltage could need calibration in the service menu.....
How do I do that please

Re: Crop marks

Posted: Mon Jan 14, 2019 10:18 am
by Kai Perry
You would need a trained Roland engineer to perform this operation.